Norea-presentasjoner

Vi vet at mange er glade i misjonsarbeidet som Norea er en del av. For å gjøre det enklere for deg å inspirere andre til å bli med, har vi laget noen presentasjoner du kan bruke i kirker, bedehus, bibelgrupper eller andre steder du måtte finne det naturlig.

Nedenfor vil du finne ulike typer presentasjoner. Noen av dem finnes både for PC (PowerPoint) og Mac (Keynote). De fleste presentasjonene vil ha et støtteark (PDF) som kan brukes av den som presenterer prosjektet, men bruk gjerne dine egne ord også.

Takk for at du vil være med å informere, inspirere og utfordre andre til å støtte Norea sitt mediemisjonsarbeid.

 

Prosjekt Hanna (oppdatert november 2011)
Presentasjonen gir en kort innføring i Prosjekt Hanna som konsept, en oversikt over kvinners vanskelige situasjon mange steder i verden og noen responser fra dem som har fått hjelp av Prosjekt Hanna.

Innholdet i presentasjonen er Norea sitt og kan derfor kun brukes i markedsføring av vårt misjonsarbeid. Dersom du ikke har PowerPoint, kan du laste ned et visningsprogram gratis hos Microsoft. Med Microsoft PowerPoint Viewer kan du vise presentasjoner med alle funksjoner som er opprettet i PowerPoint 97 og nyere versjoner.