YouVersion


Nyskapende teknologi

Norea Mediemisjons partner LifeChurch.tv, har i arbeidet med å lede mennesker til å bli trofaste etterfølgere av Jesus, sett etter nye måter å koble Bibelen til folks hverdagsliv på. Metodene har variert opp gjennom årene, og de har tatt i bruk ny teknologi og nye strategier. Hovedfokuset har imidlertid vært det samme hele tiden, uavnhengig av teknologi, nemlig å være relevant for dagens mennesker. Målsettingen er å vise og lære mennesker at Guds Ord er viktig for alle, uansett hvor man befinner seg i livet.

YouVersion representerer en ny satsing i LifeChurch.tv's arbeid. De bygger ikke et verktøy bare for å forandre verden med nyskapende teknologi. Enda viktigere er det å gi mennesker muligheter til å bli kjent med Gud og oppdage hvor relevant Bibelen er for livene deres.
 
Norea Mediemisjon har ansvaret for de norske versjonene av YouVersion. Vi er også svært takknemlige for Bibelselskapet har publisert sin bibeloversettelse Bibelen 2011 og at Norsk Bibel har publisert sin bibeloversettelse NB88/07 på YouVersion.
YouVersion LIVE

Har du noen gang drømt om at taler og tilhørere hadde en tettere dialog under møtet? Drømmen kan bli virkelighet med YouVersion Live.

YouVersion Live gjør det lett å gi respons til taleren, på direkten, i møtet. Du kan interaktivt delta i gudstjenester og andre live arrangementer ved hjelp av din mobiltelefon eller en annen mobil enhet. Du kan følge med på prekenutkast, ta egne notater, lese relaterte bibelvers og klikke deg frem til den utlagte teksten, stemme på en meningsmåling, og se resultatene live, stille spørsmål anonymt, gi, be om forbønn, og ta med deg alt hjem på telefonen din. YouVersion fungerer på alle web-aktiverte telefoner, så vel som hvilken som helst datamaskin med internettforbindelse.

I tillegg er YouVersion et fantastisk verktøy for bibelgrupper og skoleklasser som bruker bibelen. På YouVersion kan man legge klart oppgaver eller gi anledning til kommentarer og innspill, før man møtes til neste samling. Dette er med å setter fokuset på det som måtte være tema når man fysisk kommer sammen.

YouVersion

 

YouVersion Reading Plans

Få YouVersion gratis på mobilen

Du finner mye informasjon om de ulike versjonene for mobile enheter på YouVersion sin hjemmeside.

Dersom du sitter med en mobiltelefon eller en annen mobil enhet i hånden og gjerne skulle ha innstallert YouVersion på den, så bruker du den mobile enhetens nettleser og gå til...

youversion.com/download