Webpastoren


"... lammet fra tærne og ned"
Den store legen
Vi får være glad vi har et helsevesen som fungerer, og at helsepersonalet er dyktige og gjør så godt de kan. Men de kan gjøre feil de også, og da blir det komisk. En pastor som heter Alan Smith, har plukket opp en samling av rariteter fra legerapportene ved to store amerikanske sykehus. Så disse sitatene skal være sanne og forholdsvis sunne.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
Foto: Stener Dahle Fagerlie
Rett og gal toleranse
Sendebrevet til menigheten i Tyatira, Åp 2,18-29
"Vil gi ham Morgenstjernen"
En av de verdiene folk regner som viktige i vår tid, er at vi skal vise toleranse. Det er i utgangspunktet en god verdi. For det innebærer at personer som har en overbevisning om noe, skal gi andre rett til å mene noe annet. Er jeg for eksempel overbevist tilhenger av fotball, så er jeg tolerant om jeg godtar at andre ikke er interessert i det hele tatt. Jeg kritiserer dem ikke, jeg motarbeider dem ikke. Det er toleranse i praksis.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
Foto: Jorunn Tunheim
En populær skolesang blant generasjonene før oss var Mads Nielsens «Hver dag er en sjelden gave». Den kaster himmellys over hverdagene, og den lyder slik:
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Kjære webpastor. I påska 2014 var eg med ei gruppe til Israel, som hadde et eget opplegg. Temaet var «Tilbake til sine jødiske røtter». Det var ei triveleg gruppe. Men dei kledde seg som jøder, og mennene hadde kipa og snorer fra bukselinninga. Alle var norske. Men eg reagerte på at dei feira sjabatt, og dei meinte at det var det rette. Men eg følte meg ikkje vel, vi som er kristne, treng ikkje å vere under den lova.
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
Foto: Bergliot Herigstad
20. oktober
SYNDSERKJENNELSE
Det fortelles om en fin kristen mann i Skottland, en mann som var respektert og vellykket også i forretningslivet. Han hadde en eneste sønn.
Les mer
Nærmere - andakt
Foto: Sigbjørn Utland
Noen kristne er samlet rundt et kveldsbord i byen Cæsarea. Evangelisten Filip er vert. Det er 20 år siden han ledet den betydelige vekkelsen i Samaria.
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
Foto: Harriet Larsson
En av de mest ransakende lignelsene Jesus har fortalt, handler om ti brudepiker.
Les mer
Bildeandakt
De kom da til ham med en som var lam, som ble båret av fire mann. På grunn av folkemengden kunne de ikke få båret ham fram til Jesus.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Born med fruktkorger og predikant AK, hausttakkefest i Fitjar kyrkje
Ein hausttakkefest samlar breitt engasjement og stor oppslutnad av folk i alle aldrar. Om lag 300 personar fekk plass i Fitjar kyrkje 19. oktober. Presten som forretta var Olav Johannes Oma, bygdekvinnelaget hadde dekorert kyrkja med frukt, blomar og grønsaker. Eg tala over Andens frukt med PowerPoint og bilete av fysisk og åndeleg frukt.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no