Webpastoren


Vi ser dem ikke, men de er der
Alle englene
Jeg har fått lese en samling med sitater fra barn om engler. De kan få fram både smil og ettertanke. Olivia, 9 år, skriver: «Alle har tatt feil. Engler har ikke glorier lenger. Jeg har glemt grunnen, men jeg har hørt at de prøver å finne ut hvorfor.»
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
Se, han kommer
Det fins noe enkelte samfunn frykter mer enn mye annet: Et folkelig opprør. Tusener og titusener av mennesker kan trekke ut på gatene, de skriker og herjer. Hvis de opptrer som en masse og blir bare desto mer opphisset om de møter motstand, kan selv profesjonelle militære ha vansker med å takle det.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
I en tegneserie ser vi en mann som kler på seg til et selskap. Han roper til kona si: «Marie, kom og se om denne skjorten er ren nok til å ha på seg!»
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Det er noe jeg ikke kan forstå. Jesus sier at vi kan ikke være hans disipler hvis vi ikke hater far og mor og kone og barn, ja, også brødre og søstre, ja, også sitt eget liv. Hva mener han med dette? Jeg har lest om misjonærer og andre arbeidere som har reist fra familiene sine for lang tid, og de har sagt at de måtte gjøre det for Guds rikes skyld. Hva mener du om dette? (HE, mann)
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
29. november
UTHOLDENHET
Noen lever dag ut og dag inn i forhold som krever stor utholdenhet. Jeg tenker på foreldre til opprørske barn eller naboer til vanskelige mennesker.
Les mer
Nærmere - andakt
Den mørkeste novemberdagen var kommet i patriarken Jakobs liv. Ikke klarte han å legge vekk sorgen over Josef. Storfamilien hans holdt på å stryke med av sult.
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
Da arbeiderne i vingården skulle få lønn for innsatsen, fikk alle en stor overraskelse.
Les mer
Bildeandakt
Maria fikk et enestående kall
Hun la livet sitt i Guds hender
Maria fikk et enestående kall
Engelen sa til henne: Frykt ikke, Maria! For du har funnet nåde hos Gud. Se, du skal bli med barn og føde en sønn, og du skal gi ham navnet Jesus.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

En av samtalegruppene etter bibeltimen i Skiptvet misjonshus
I Skiptvet misjonshus i Østfold har de hatt et vellykket alfakurs. Nå vil de følge opp med kurskvelder i samme stil, med aktuelle emner. Olav og Randi Pedersen inviterte meg til å holde en bibeltime over temaet "Hvordan leve i Guds nåde?" en våt og mørk novemberkveld. Rune Johansen, som har vært ivrig med på alfakurset, ledet. Det var kveldsmat og samtale i grupper for oss 20 som var til stede.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no