Webpastoren


Gud har vist sin storhet
Vakre kunstverk
Hvert enkelt menneske er som et vakkert kunstverk, et mesterstykke i design og funksjonalitet. Noen tror vi er blitt til etter en lang utvikling ved et spill av tilfeldigheter.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
En misjonær som gjorde tjeneste i Kina for mange år siden, var så dyktig og full av kunnskap om kinesiske forhold at et amerikansk firma forsøkte å få ham i tjeneste for seg. Jeg har lest at de tilbød ham en tiltrekkende jobb med en tilsvarende høy lønn, men han takket nei.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
Barn har masse flotte egenskaper. Barnet er ikke bekymret for om det mister sin status eller setter seg i gjeld om det tar imot en presang.
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Hei! Jeg har det siste året slitt en del med det å lyve, helst fordi jeg vil ha oppmerksomhet og sympati. Jeg finner på masse tull om hvor "vondt" jeg har det, fordi jeg vil at folk skal bry seg om meg og gi meg sympati. For en stund siden hadde jeg en opplevelse hvor Gud snakket til meg gjennom forbønn. Etter det har jeg virkelig prøvd mitt beste å holde meg unna løgn, og jeg har virkelig skjerpet meg og blitt mye "flinkere", men faller fremdeles for fristelsen av og til.
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
Tyttebærblomst. Foto: Synnøve Grøtteland Helland
24. juli
MORAL
Billy Graham har sagt at «alle sivilisasjoner før oss har gått under på grunn av indre krefter, ikke ved at de er blitt militært beseiret.
Les mer
Nærmere - andakt
Foto: Michelle Benedikte Skavhaug
Gud skriver med en penn som ikke glipper, han taler med en tunge som ikke forsnakker seg, og han opptrer med en hånd som aldri tar feil. Men hvem er i stand til å tro det, når det mest uforståelige hender?
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
Jesus fortalte om en åker, og det som var sådd i den. Lytt til en gjenfortelling av lignelsen.
Les mer
Bildeandakt
Peter taler til folket
Peter sa til dem: Omvend dere, og la dere alle døpe på Jesu Kristi navn til syndenes forlatelse, så skal dere få Den Hellige Ånds gave.
Les mer
Søndagens tekst
Søndag 27. juli 2014 7. søndag i treenighetstiden
Et komplisert trekantforhold
1 Mos 16,1–13 Hagar gir Gud et navn
Trekantforholdet mellom Abraham, Sara og Hagar, og senere Isak og Ismael, er komplisert og har lange linjer. Abraham ble lovet en stor slekt, og da måtte han først få en sønn. Da det trakk ut før arvingen kom, anbefalte kona hans, Sara, at hushjelpen Hagar kunne fungere som en slags surrogatmor.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Fra Solåsen, Ingebjørg og Arild Melberg synger
Det storartede sommerværet er til velsignelse også for deltakere og besøkende til Solåsen Bibelcamping, ved "Norges Riviera" i Larvik kommune. På bildet ser vi Arild og Ingebjørg Melberg synge. Leirsjef denne uka, 21-27 juli, er Egil Grindland, og taler på kveldsmøtene er Wenche Lunde. Selv har jeg bibeltimene hver formiddag.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no