Webpastoren


Opplevelse av å bli ledet av Gud
Samtaler på sykehuset
«Gud plasserer oss forskjellige steder. Overalt har vi oppgaver,» sier en eldre venn av meg. Han har slitt med ujevn helse, og ved flere anledninger ble han innlagt på sykehus.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
Foto: Bjørn Molholdt
Med Kristus-fantasi i hverdagen
Vandre verdig for kallet
Hvordan skal en kristen leve i hverdagen? Har Bibelen retningslinjer og råd for hvilke holdninger jeg skal vise, hva slags valg jeg bør ta? Svaret er: Ja. Bibelen har mye veiledende stoff. Problemet er at folk ikke bryr seg om å finne det frem, langt mindre om å leve etter den veiledningen de får.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
«Jeg hører mine venner si at de håper barna deres ikke må oppleve de vanskene de selv gikk igjennom,» sa en mann. «Men jeg er ikke enig. Den motgangen vi møtte, gjorde oss til det vi er.
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Du skrev i et tidligere svar at bare de som tror på Jesus, kommer til himmelen. Jeg klarer ikke helt å tro på det der. Jeg har altfor mange venner og en stor del av familien som ikke er kristne. Det er for leit å tenke på at de skal være fordømt. Forstår egentlig ikke poenget med Jesus om han fordømte flere enn han frelste. (Mann ca. 30)
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
30. mai
IVER
Margaret Sangster Phippen skriver et sted og forteller at midt i 1950-årene begynte faren hennes, den britiske presten Sangster, å merke vansker med stemmen og slapphet i beinet.
Les mer
Nærmere - andakt
For om lag hundre år siden satt en gruppe amerikanske prester og diskuterte om de skulle invitere den berømte predikanten Dwight Lyman Moody til å ha en møteserie.
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
- Gud vil la barnet begynne å vokse i deg fra denne dagen, fortalte engelen.
Les mer
Bildeandakt
I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden. Og jorden var øde og tom, det var mørke over det store dyp, og Guds Ånd svevet over vannene.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Et korsmerket esel
Det er mye merkelig i naturen. Jeg er ikke kjent med alle typer av esler. Men jeg har lest at flere av dem har et tydelig korsmerke på ryggen. Legenden sier at korset fikk det fordi det var villig til å bære Jesus Kristus inn i Jerusalem palmesøndag. Jesus snakket om å ta vårt kors opp og følge ham etter i denne verden. Villige til å tjene, gjøre en ydmyk innsats der det trengs.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no