Webpastoren


Ikke komme tomhendt
Dele det vi har
Ikke komme tomhendt
To gode kamerater hadde ikke sett hverandre på mange år. De pratet lenge om alt de hadde opplevd. Til slutt sa Reidar at Stian måtte komme og besøke ham i den nye leiligheten hans.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
Tro, helbredelse og gjøre under
Fjerde program av sju om nådegavene
Tro, helbredelse og gjøre under
Den verdensberømte sangerinnen Marian Anderson ble en gang spurt om hvorfor hun alltid brukte først person flertall, vi, i stedet for det enkle jeg når hun snakket om seg selv. Hun svarte: «Jo lenger man lever, jo mer skjønner man at det er nesten ikke noe du kan gjøre alene. I det arbeidet vi gjør, er mange mennesker involvert: De som skrev musikken, de som laget pianoet som akkompagnatøren spiller på, pianisten som støtter opp om fremførelsene, og mange flere. Så jeg er i dette veldig liten.»
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
Stillhet og hvile
I dag vil jeg tenke på bildet av Gud som den gode, omsorgsfulle gjeteren. Han ser etter alle han har skapt. Han ønsker å ha fellesskap med oss.
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Det gjelder da Jesus stillet stormen. Han sa: "Hvorfor er dere så redde? Har dere ennå ingen tro?" Det høres litt sint ut. Var det ikke naturlig å bli redd? Hvis du har mulighet å svare, ville det vært veldig bra, helst på 6. klasse-nivå. Hilsen Maren.
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
VANDRING
1. desember
VANDRING
På 1800-tallet kom en amerikansk turist til den kjente polske rabbineren, Hofetz Chaim. Han ble forbauset over å se rabbinerens hjem. Det var bare et enkelt rom som var fylt med bøker, pluss et bord og en sengebrisk.
Les mer
Nærmere - andakt
Advent: Herren kommer
"Rop med fryd, Sions datter! Rop høyt, Jerusalems datter! Se, din konge kommer til deg. Rettferdig er han og full av frelse. Saktmodig er han og rir på et esel, på den unge eselfolen," proklamerer profeten Sakarias.
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
En røst som roper i ørkenen
Døperen Johannes ble en viktig forløper for Jesus.
Les mer
Bildeandakt
Englene kom til de fattige først
Det var noen hyrder der på stedet som var ute på marken og holdt nattevakt over sin hjord. Og se, en Herrens engel stod hos dem, og Herrens herlighet lyste om dem. Og de ble meget forferdet.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Nyoppusset bedehus i Enebakk
Jeg har vært på bedehusmøter nesten hver kveld i det siste og kan ikke skrive fra alle. Men nå tar jeg med et bilde fra Emaus bedehus i Kirkebygda i Enebakk. I den vakre bygda øst for Oslo har bedehusbygningen tømmertradisjoner fra over 100 år tilbake. I våres ble det tatt i bruk igjen etter en oppussing til flere millioner. Salen er blitt lys og fin, med store vinduer, og med en trivelig barnehage i egen avdeling. De unge har sin stue på loftet.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no