Webpastoren


Fins det tilfeldigheter?
Hvis bare …
Et amerikansk pastorpar opplevde en utrolig ulykke den 8. November 1994. Pastor Scott Willis og kona hans, Janet, kjørte i bil med seks av de ni barna sine like ved byen Milwaukee.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
De som tenker på det kristne arbeidet og kirkelivet før og nå, vet at tidene kan veksle. Guds Ånd kommer nær på spesielle måter, i særskilte tider og på konkrete steder. Noen ganger er det tungt, og en lurer på om kristen tro dør helt ut. Så kan det snu seg.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
Foto: Tommy Aanstad
Blant de mest populære guttenavnene i Norge finner vi de bibelske navnene. Jeg nevner: Daniel, David, Elias, Filip, Benjamin, Isak, Jakob, Johannes, Jonatan, Peter, Markus, Ruben, Jonas, Simon, Stefan, Tomas og Tobias.
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Hei! Jeg har det siste året slitt en del med det å lyve, helst fordi jeg vil ha oppmerksomhet og sympati. Jeg finner på masse tull om hvor "vondt" jeg har det, fordi jeg vil at folk skal bry seg om meg og gi meg sympati. For en stund siden hadde jeg en opplevelse hvor Gud snakket til meg gjennom forbønn. Etter det har jeg virkelig prøvd mitt beste å holde meg unna løgn, og jeg har virkelig skjerpet meg og blitt mye "flinkere", men faller fremdeles for fristelsen av og til.
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
Jenny Lind
31. juli
MÅTEHOLD
Har du hørt om sangeren Jenny Lind? Hun hadde en av de vakreste sopranstemmene i svensk historie og ble beundret av en hel verden.
Les mer
Nærmere - andakt
En mann lå svært alvorlig syk, og presten kom på besøk. En stol sto tett ved den syke, og presten bemerket: Du har allerede hatt besøk?
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
Foto: Bergliot Herigstad
Hør gjenfortellingen av beretningen om Josef. Det tar nesten en halv time å høre.
Les mer
Bildeandakt
To av dem var samme dag på vei til en by som heter Emmaus og ligger seksti stadier fra Jerusalem. Og de talte med hverandre om alt dette som var skjedd.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Fra Solåsen, Ingebjørg og Arild Melberg synger
Det storartede sommerværet er til velsignelse også for deltakere og besøkende til Solåsen Bibelcamping, ved "Norges Riviera" i Larvik kommune. På bildet ser vi Arild og Ingebjørg Melberg synge. Leirsjef denne uka, 21-27 juli, er Egil Grindland, og taler på kveldsmøtene er Wenche Lunde. Selv har jeg bibeltimene hver formiddag.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no