Webpastoren


Hverdagsglimt fra Norge
De pekte oppover
Hva forsto han egentlig?
En kvinne jeg kjenner, hadde som arbeidsoppgave å ta seg av en gutt på 11–12 år. Hun forteller: – Gutten var funksjonshemmet, han hadde ikke språk, og han hadde mange plager. Det var umulig å vite hva han forsto og ikke forsto. Men han ga meg en kraftig lekse om hvem Gud kan bruke.
Les mer
 Flere artikler
Opplæring - bibelundervisning
Guds nåde er ny hver morgen
Ikke forbi med oss
Det var ikke lett å være profeten Jeremia. I førti år holdt han på å forkynne for et gjenstridig folk. For over 2500 år siden var det moralsk utglidning og frafall fra Gud, og profeten gråt ofte mens han innstendig ba folket om å vende om til Herren – både i sitt liv og i sin tro.
Les mer
Oppmerksomhet - kortandakt
Det som er nytt
Verden bleknet helt ...
Hvordan er en kristen, til forskjell fra andre? En kvinne som nettopp var blitt en troende, fortalte om hvordan hun hadde det. Hun var på et møte sammen med andre kristne og sa det slik:
Les mer
Oppklaring - spørsmål og svar
Bibelspørsmål
Hvor lå Edens hage?
Jeg har en gutt som er 8 år. Han forstår at Gud skapte jord, dyr og mennesker. Da bodde alle i Edens hage. Adam og Eva ble kastet ut. Så lurer han på hvor er Edens hage nå? Fordi han tenker at Gud stengte døra, og Edens hage ble jo skapt på jorda. Vi lever på jorda fortsatt, og han vil gjerne reise dit. Kanskje Edens hage er i Nord-Korea? (L, kvinne)
Les mer

Tidligere spørsmål og svar - klikk her

Verdier for livet
28. april
HANDLEKRAFT
På engelsk har de et stivt, gammelt ord som heter procrastinate. En person som holder på med procrastinating, utsetter det han burde gjøre. Han skyver tingene foran seg, trekker ut en sak, nøler og gjør at alt blir forsinket.
Les mer
Nærmere - andakt
Det finnes museer og opplevelsessentra som er spesielt innrettet for blinde og svaksynte. Kunstverkene kan berøres, lyder og vind bidrar.
Les mer
Bibelfortellinger - opplesning
Hvis du vil repetere hendelser fra bibelhistorien, kan du lytte her.
Les mer
Bildeandakt
Sakkeus
Jesus kom inn i Jeriko og var på vei gjennom byen. Og se, der var en mann som hette Sakkeus. Han var overtoller og en rik mann.
Les mer
Bønn for hverdagen


Trenger du hjelp til å finne ord når du vil be til Gud? Webpastoren ber bønner for morgen og kveld og forskjellige behov. Du kan bare lytte, hvile og la hjertet være med. 
Les mer

 Her kan du søke på bibelsteder og enkeltord i bibeltekster på mange språk.

Blogg

Personlige opplevelser, tanker og meninger fra webpastoren.

Dramatisering av Jonas bok i Fagerholt Misjonshus
Vi har hørt om barn som overnatter i kirkene som et ledd i trosopplæringen. Hvorfor ikke overnatting i et misjonshus? Joda, allidrettsgruppa i Styri i Eidsvoll overnattet i Fagerholt misjonshus fra lørdag 25. april. Fem studenter fra Fjellhaug og Misjonssalen i Oslo har drevet denne gruppa fra i fjor høst. De har vært opptil 13 barn / tenåringer på samlingene. De har også vært på turer og hatt akedag.
Les mer
Bloggarkiv
Kontakt Webpastoren

Dersom du ønsker kontakt med Webpastoren kan du benytte kontaktskjemaet vårt. Du finner det ved å klikke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn e-postadressen din, så holder vi deg oppdatert på mediemisjon m.m.

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no