Takk, glede og forbønnFoto: Dana Rudusa

Takk, glede og forbønn

Av Asbjørn Kvalbein
Publisert 02.03.2012

- Jeg vil inderlig takke Herren fordi han frelste meg, han dro meg opp fra fordervelsens grav, det gamle livet jeg levde, skriver en kvinne til Noreas forbønnstjeneste. Hun er én av flere titalls personer som hver uke ringer eller mailer inn forbønnsemner til Norea. Vi takker og ber for dem hver fredag og mandag. Hun som skriver, har enda en gladnyhet å formidle:

 - Han frelste også min sønn, som noen år ikke tålte at jeg nevnte navnet til Jesus. Plutselig snudde sønnen min om, og på et møte gikk han frem (sammen med meg, men av egen vilje) til forbønn om frelse. Nå er vi så glade i Herren begge to, men livet er vanskelig og ensomt for oss.

Vi ønsker forbønn om å få den fred som overgår all forstand, og at vi skal være fornøyd (i vårt indre) med den livssituasjon vi har. Sønnen min trenger å bli fylt med Herrens glede. Vi er ensomme og alene, men med glede i Herren kan vi tåle det. Mange kristne i verden lider og har det virkelig vanskelig. Vi ønsker å bli velsignet med fred og glede i vårt indre så vi utholder alle ting til Herren kommer.

Ja, vi er med i bønn for disse to, og vi er glad for fellesskapet vi kan ha i troen på vår Herre Jesus - med alle våre lyttere og venner.

 

Rangér:
Kommentarer
 
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no