Foto: Kristin HåvikFoto: Kristin Håvik

Utrolig hva Gud har skapt

Av Asbjørn Kvalbein
Publisert 13.03.2012

En venn har fått meg til å tenke på menneskekroppen i dag. Vet du at vi har noen gode soldater som heter hvite blodlegemer? De driver forsvarskrig mot infeksjoner og sykdom hele tiden. De kan danne mellom 10.000 og 100.000 antistoffer. De kan danne slike antistoffer i et tempo på 2000 per sekund. Ett enkelt hvitt blodlegeme kan ta livet av opp til hundre bakterier.

I løpet av en vanlig levetid pumper hjertet omtrent 210 millioner liter blod. Det er nok til å fylle opp en hel skyskraper i New York!

Bibelen gjør klart: "Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem. Og Gud velsignet dem ..." (1Mos 1,27-28). Vi ligner litt på Gud! Hans storhet viser seg i mennesker.

Den Allmektige, hærskarenes Gud, som i sin storhet kan passe på hvite blodlegemer i kroppen min, han fortjener lov og ære i dag!

Elisabeth Lillebø Sæth er glad for bursdagsgavene som blir gitt til verdens kvinner.
Koordinator for Noreas kvinnearbeid:
-Det blir bølger av godhet
Elisabeth Lillebø Sæth blir oppmuntret av at flere nå velger å gi sin bursdagsgave til verdens kvinner. En slik gave fører til positive ringvirkninger i land verden over.
Les mer
Nyeste artikler:

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no