Sørumsand Misjonshus BibeltimeSørumsand Misjonshus Bibeltime

Bibeltime like ved 91 Stomperud

Av Asbjørn Kvalbein
Publisert 27.03.2012

Kommunen Sørum i Akershus er stolt av tegneseriefiguren 91 Stomperud, og han har også fått sin egen statue sentralt i Sørumsand. Der er også endeholdeplass for Tertitten, museumstoget som er igjen etter den gamle Aurskog-Hølandsbanen. Jeg var ikke turist i Sørum denne gangen, men møtte misjonsvenner i det store og innholdsrike Sørumsand Misjonshus til bibeltime.

Erna Forset hadde invitert meg, og hun ledet det hele. Hun fortalte om det fine miljøet de i alle år har opplevd i tilknytning til Misjonshuset.

Etter bibeltimen min var ordet fritt, og mange hadde noe å fortelle om hvordan Herren har vist omsorg i hverdagen. To dager før hadde jeg samme tema på Karmøy som på Sørumsand. Fra vest til øst -  antallet som samles, er forskjellig. Men den åndelige varmen er like sterk.

 

Krista er fra muslimsk bakgrunn, men ble kristen etter en lang kamp, og er nå student ved en teologisk høyskole i Indonesia. Hun er en av de 120 studentene som Norea underviste i media og misjon i vår.
Krista ble ydmyket og plaget av sin familie, men fant styrke nok til å forlate sin families religion og ble en kristen. I denne prosessen betydde kristne radiosendinger mye.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no