- Hjelper meg til å følge JesusIndonesiske Maria er svært glad for de kristne tv-programmene som Norea er med og produserer gjennom Studio Sentosa. Foto: Harald Endresen
Tv-program fra Studio Sentosa:

- Hjelper meg til å følge Jesus

Publisert 01.05.2012

Ekteparet og bøndene Maria og Sapto er begge kristne, og de har stor glede av tv- programmene fra Studio Sentosa. - Programmene hjelper meg til å følge Jesus, forteller Maria.

Av Harald Endresen/Ragnhild Kristine Vartdal Espelund

En times kjøring utenfor fjellbyen Batu på Sørøst-Java i Indonesia ligger en bondegård med lekk tak og dårlig gulv. Primitive tilstander gjør livet tøft. Men hos ekteparet Maria og Sapto var smilet likevel på plass da Norea besøkte dem nylig. Tv-programmene fra Studio Sentosa, som Norea støtter, gir dem glede, innsikt og forståelse av hva det betyr å leve som kristen.

- Programmene hjelper meg til å følge Jesus... Når vi har problemer, kan vi kommunisere direkte med Gud. Han hjelper oss alltid i vanskelighetene vi møter. Gud vet hva som plager oss, og han vet hva vi trenger, forteller Maria, som ble en kristen gjennom sin mann - Sapto.

Han er en hardtarbeidende bonde, som nylig opplevde at hele maisavlingen ble blåst overende av en uvanlig sterk vind.

- Programmene fra Studio Sentosa har forandret livet mitt. Før var jeg svak og snublet ofte i troen min, men gjennom tv-programmene fra Sentosa får jeg nytt mot, understreker han.

Les også om Maria og Sapto i neste Noreablad, som kommer på norea.no og i postkassene i begynnelsen av mai.

Rangér:
Kommentarer
 
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no