50 millioner installasjoner

50 millioner installasjoner

Av Synnøve Kvervavik Vatne
Publisert 14.05.2012

Bibel-appen YouVersion er nå lastet ned på mer enn 50 millioner mobiler og andre håndholdte enheter.

Gjennom hele døgnet bruker mennesker bibel-appen YouVersion for å få tilgang til Guds ord på blant annet mobilen og iPad-en. Staben bak den populære appen melder nå på YouVersions blogg at de kan glede seg over mer enn 50 millioner installasjoner, og legger til at det er takket være brukerne og deres reklame for appen at tallet nå er så høyt. Bare for halvannet år siden - i desember 2010 - hadde 11 millioner brukere lastet ned appen. 

YouVersion har sitt utspring i amerikanske LifeChurch.tv, som lanserte YouVersion som en nettside i 2007 og som en mobiltelefonversjon i 2008. Bibel-appen inneholder klassiske bibelutgaver og en rekke bibelleseplaner på hele 144 språk. Brukerne kan dele bibelvers med andre via Facebook, Twitter og e-post. Norea står bak den norske versjonen og har bidratt med oversettelse av nettside og programvare.

På sine nettsider understreker YouVersion at det bak det store tallet av installasjoner skjuler seg like mange mennesker og historier. En av de mange YouVersion-brukerne sier i en film på now.youversion.com:

- Teknologi har bestandig vært en viktig del av mitt liv og min livsstil... Gjennom YouVersion har jeg Guds ord alltid lett tilgjengelig. På mobilen, på iPad-en, på datamaskinen. Det er der jeg er...

Last ned YouVersion gratis her.

Rangér:
Kommentarer
 
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no