Martin Birkedal forteller om Norea i Salem, StavangerMartin Birkedal forteller om Norea i Salem, Stavanger

Martin Birkedal i Salem, Stavanger

Av Asbjørn Kvalbein
Publisert 14.05.2012

Konstituert daglig leder i Norea, Martin Birkedal, har hatt Norea-møter i Rogaland. Han fortalte interessant fra det mest stengte land for kristen misjon. Dere kan selv gjette hvilket. Jeg vil ikke gjøre det for lett for søkeprogrammer som vil kartlegge hva vi informerer om av misjon i Norge. Her er Martin i sving i Salem i Stavanger søndag formiddag. Legg merke til varmen som tydelig stiger opp i form av en rødfarge på veggen bak hodet hans :) Jeg fikk være med å forkynne Guds ord. Vi besøkte Bryne, Stavanger og Klepp denne helgen.

De pent pyntede personene til høyre er en del av et dåpsfølge i Salem, Stavanger. Den dagen døpte Johnny Vågen en liten kar som heter Petter Norheim Sirevåg. Foreldrene er Bjørghild og Thomas Sirevåg. Se bildet under.

Barnedåp i Salem, StavangerBarnedåp i Salem, Stavanger
Rangér:
Kommentarer
 
Radiolytteren fra Sentral-Asia ble satt i fengsel fordi hun eide et Nytestamente. Hun opplevde et Guds mirakel da fengselsdøra plutselig åpnet seg, og hun ble fri.
Radiolytteren fra Sentral-Asia satte seg på bussen. Med seg hadde hun et nytestamente som hun tok fram. Det tok ikke lang tid før noen så hva hun hadde i hendene.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no