Oppklaring - spørsmål og svar


Kjære webpastor. I påska 2014 var eg med ei gruppe til Israel, som hadde et eget opplegg. Temaet var «Tilbake til sine jødiske røtter». Det var ei triveleg gruppe. Men dei kledde seg som jøder, og mennene hadde kipa og snorer fra bukselinninga. Alle var norske. Men eg reagerte på at dei feira sjabatt, og dei meinte at det var det rette. Men eg følte meg ikkje vel, vi som er kristne, treng ikkje å vere under den lova.
Emneord:
Kjære Asbjørn. Eg har eit spørsmål som eg lenge har lurt på og som eg gjerne vil få stilla til deg. Som ein personleg kristen som av berre nåde får tru på Jesu Frelseverk på Golgata, så har eg alltid trudd at kvar einaste truande som er frelst i Jesu blod får lov å koma heim til Jesus i Himmelen med ein gong ein døyr. Eg blir litt i tvil no.
Emneord:
Hvordan kan en forkynne Jesu ord på en god måte ved bruk av sosiale medier? (Jente, ca. 22 år)
Emneord:
Jeg har et lite spørsmål, hvis du har tid til å svare på det. Du skriver i et svar om dåp på Norea-siden at «om foreldrene bærer barna fram til dåp, tror og lover å gi barnet kristen opplæring, så blir barna født på ny». Betyr dette at om foreldrene ikke tror, blir ikke barna født på ny?
Emneord:
Hei Jeg lytter ofte til Norea radio, selv om jeg ikke alltid er enig. Det gir uansett en total velsignelse. I noen andakter har dere berørt dette med alkohol. Jeg er helt enig i at alkohol som brukes feil medfører problemer, men like mye som det er en fare å ufarliggjøre det, er å farliggjøre det.
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Dersom kontaktskjemaet ikke vises. Send en melding til post@norea.no

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter