Oppklaring - spørsmål og svar


Må du være kristen for å komme til himmelen? (Mann ca. 30)
Emneord:
Jeg og kjæresten er begge kristne og har et personlig forhold til Gud. Jeg er med i et kristent miljø der det ikke er akseptert å ha sex utenfor ekteskapet. Jeg føler meg derfor veldig alene, fordi jeg ikke tør å snakke med de trygge kristne rollemodellene mine i frykt for å bli dømt. Jeg er glad i kjæresten min, og jeg føler ikke at vi kan gå tilbake. Jeg liker det godt. Veldig godt. Gjør det meg mindre kristen?
Emneord:
Jeg lurer på ordet: «Hvis dere blir i meg og mine ord blir i dere, be da om hva dere vil, og dere skal få det.» (Joh 15,7) Hva betyr det å bli i Kristus? (Mann, R)
Emneord:
Jeg har en gutt som er 8 år. Han forstår at Gud skapte jord, dyr og mennesker. Da bodde alle i Edens hage. Adam og Eva ble kastet ut. Så lurer han på hvor er Edens hage nå? Fordi han tenker at Gud stengte døra, og Edens hage ble jo skapt på jorda. Vi lever på jorda fortsatt, og han vil gjerne reise dit. Kanskje Edens hage er i Nord-Korea? (L, kvinne)
Emneord:
Kjære Asbjørn. Tusen takk for svaret som jeg fikk. (OPKL447 Glede seg til dommens dag?) Det var veldig godt å lese. Vi har ei bibelgruppe som består av fire par, to er kristne og to par er invitert uten at de har noe spesielt forhold til kristendommen. Men vi har hatt tre samlinger, og alle ønsket å fortsette. Vi begynte å lese fra Markus. Vi skal samles nå på lørdag og skal lese hele kapittel 3. Har du noen forslag til hva vi bør vektlegge rundt dette kapitlet? (L, kvinne)
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Kontakt webpastoren

Webpastoren vil gjerne høre fra deg om du har tanker om det du har lest eller hørt, eller om du vil stille spørsmål som angår troen og livet.

Du kan si fra om du ønsker svar i spalten Spørsmål og svar, eller bare personlig. Du får være anonym i alle fall.YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter