Oppklaring - spørsmål og svar


Det gjelder da Jesus stillet stormen. Han sa: "Hvorfor er dere så redde? Har dere ennå ingen tro?" Det høres litt sint ut. Var det ikke naturlig å bli redd? Hvis du har mulighet å svare, ville det vært veldig bra, helst på 6. klasse-nivå. Hilsen Maren.
Emneord:
Det står i Mark 4:24: Og han sa til dem: "Pass på hva dere hører! For i samme mål som dere selv måler opp med, skal det også måles opp til dere, og enda mer skal gis dere. For den som har, skal få. Men den som ikke har, skal bli fratatt selv det han har." Hva mente Jesus med dette? (MB, kvinne)
Emneord:
Vi leser i Markusevangeliet. Det er en del vi ikke skjønner. Markus 4:10-12: Da han var blitt alene med de tolv og de andre som var med ham, spurte de ham om lignelsene. Han svarte: "Til dere er hemmeligheten om Guds rike gitt! Men til dem som er utenfor, blir alt gitt i lignelser, for at de skal se og se, men ikke skjelne, høre og høre, men ikke forstå, så de ikke vender om og får tilgivelse." (Maren)
Emneord:
Asbjørn, det står: «Herrens engel slår leir rundt dem som frykter ham. Han frir dem ut.» (Sal 34,8) Hva er det å bli fridd ut, og hva blir jeg fridd ut av, det må jo være fra noen som er vonde eller fra noe vondt? (RS, mann)
Emneord:
Hei. Fikk et spørsmål her en dag: Kan enhver troende person forrette dåp? Jeg er selv "hjemmedøpt" av klokkeren, da det var kritisk fare for livet mitt de første dagene etter fødselen. Ble velsignet i kirken noen måneder senere. (LGR, mann 81)
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Kontakt webpastoren

Webpastoren vil gjerne høre fra deg om du har tanker om det du har lest eller hørt, eller om du vil stille spørsmål som angår troen og livet.

Du kan si fra om du ønsker svar i spalten Spørsmål og svar, eller bare personlig. Du får være anonym i alle fall.YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter