Oppklaring - spørsmål og svar


Heisann! Anne Kristine nevnte deg i ein samtale eg hadde med hu og sa eg burde ta kontakt med deg :-) Eg har nemlig ein liten situasjon som eg lure på kossen eg ska håndtera. Eg har ei mor som går i ein veldig karismatisk menighet, og eg kan vel kalla meg meir lik ein nlm'ar. Eg har angst og mamma seie at det komme fra det onde og e bokstavelig talt livredd for meg. Eg lure på kossen eg ska snakka med henna om det og kossen eg i det heila ska tenka om det. Eg føle nesten at djevelen har "tatt meg" ut ifra det mamma fortelle om d onde osv. Likavel så tenke eg at frykt e jo ein følelse som alle mennesker kan kjenna på, og har ikkje dermed sagt at ein e besatt av noke ondt? Ønske veldig et svar fra deg! Mvh O (jente)
Emneord:
I høst hørte jeg om en leder i en kristen menighet som hadde sviktet i lederansvaret sitt og misbrukt sin stilling ved å ha et forhold til en kvinne han var leder for. Og jeg har også hørt om en kristen mann som adopterte noen jenter og forgrep seg på dem. Og hva med kong David i Bibelen som lå med Batseba? Etter dette har jeg kjent på en stor frykt for synden. For jeg vet at etter syndefallet er vi alle syndere, synden er en del av oss. Men betyr det at vi er i stand til å gjøre slike synder? Alle synder?
Emneord:
Jeg har vært gift med en dame fra Øst-Europa i flere år, og vi har to barn sammen. Vi er glad i hverandre, men utfordringene er større enn jeg hadde tenkt på forhånd. Det er noe med forventningene og kulturen, og syn på oppdragelse av barna. Kona vil bare snakke på sitt språk med barna, mens jeg snakker på norsk med dem. Vi har kontakt med en familie i en tilsvarende situasjon, og da kona der plutselig tok med seg barnet og reiste hjem til Russland, ble jeg, og jeg tror kona mi også, temmelig oppskaket. Jeg tenker for meg selv: Kan jeg få en slik sjokkopplevelse jeg også? Hva kan jeg gjøre for å ta vare på kona og familien min? (Sammendrag av samtale med mann)
Emneord:
Kan jeg stille et spørsmål? Jeg har nå begynt å lese bibelen på nytt og ser i 1. Mos 6,4 at der er snakk om guder eller kjemper ... Hvem er disse? (ML, kvinne)
Emneord:
Når vi opplever fæle ulykker og tragedier, hvor er Gud da? Har ikke Gud lovet at barna hans skal slippe å oppleve noe vondt, at englene skal passe på dem? Det sies at vi skal ta til oss løftene i Bibelen, men hva når vi ber til Gud om å bli beskyttet, og så går det galt likevel? (LH)
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Kontakt webpastoren

Webpastoren vil gjerne høre fra deg om du har tanker om det du har lest eller hørt, eller om du vil stille spørsmål som angår troen og livet.

Du kan si fra om du ønsker svar i spalten Spørsmål og svar, eller bare personlig. Du får være anonym i alle fall.YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter