Oppklaring - spørsmål og svar


Jeg har spørsmål som jeg dels stiller på egne vegne, og dels fordi jeg har blitt utfordret av andre. Spørsmålet dreier seg om «kristensynder» eller «på kanten-synder» Ting som er så «små» at vi ofte ser gjennom fingrene med dem, og ting som er så «vanskelig» å leve rett i at vi som regel gir opp før vi har begynt.
Emneord:
Hei Asbjørn, i dag er det predikanter som reiser rundt og underviser om bønn. De lærer at Norge må be Gud om tilgivelse for det gale som vikingene gjorde, for at Gud kan sende vekkelse over Norge. Jeg synes dette er veldig rart, at vi behøver å be Gud om tilgivelse for noe andre gjorde for over 1.000 år siden. Hva tenker du om dette? Broderlig hilsen Jan.
Emneord:
Hei! Eg treng eit ærleg svar! Kan den reformerte kalvinismen og den lutherske troen vi har i NLM, gå hånd i hånd? Er de forenlige? (Mann, ca. 40 år)
Emneord:
Hei, i dag har jeg muligens et rart spørsmål til deg. Jeg spekulerer litt på Jobs bok. Jeg mener å ha blitt fortalt at Job er en fiktiv person. Er det en historie med dyp mening som står der som en myte, eller er det noe som har skjedd? (Sissel, ca 40)
Emneord:
Hei! Jødene regner Abraham som stamfar. Det gjør også araberne. Hva skal vi tenke om det? Vi leser i teksten din og synes du kan hjelpe oss med svaret. (Anonym)
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Dersom kontaktskjemaet ikke vises. Send en melding til post@norea.no

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter