Oppklaring - spørsmål og svar


Hei Asbjørn. Har en del spørsmål angående å velge kristen grunnskole og ungdomsskole for yngste gutten vår. Dette er nå blitt en reell valgmulighet. Men er usikker på om det er klokt og rett eller ikke. Positive ting ved kristen privatskole er at barnet får opplæring i kristen tro og andakt og forkynnelse. Driver vi sjansespill med vårt barns mulighet for å bli bevart som kristen, dersom vi ikke benytter oss av tilbud om kristen privatskole? Finnes det undersøkelser om dette?
Emneord:
Jeg lurer på hva som hender med oss mennesker når vi dør. Det er så nifst når kisten senkes i jorden eller forsvinner inn i en kremasjonsovn. Hva skjer med meg når jeg dør, hvordan opplever jeg det?
Emneord:
Jeg har fått spørsmål fra elever om endetidstegn og dyrets merke, i forbindelse med bio-chips. Jeg er ikke noen teolog, så jeg vil vite om du har noen tekster jeg kan vise til. Noen spør også om dyrets merke og EU, som flere har uttalt seg om tidligere. Jeg vil gjerne bli mer trygg i min veiledning overfor elevene. (D, mann)
Emneord:
Hei! Jeg lurer på om vi kan ta til oss løfter som står i GT. F eks. Jes. 41,10. Det er jo et løfte gitt til Israelsfolket. Kan vi tro at det kan gjelde for oss i dag også? Mvh Marit
Emneord:
Finnes det ingenting godt i et menneske? Mvh David
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Kontakt webpastoren

Webpastoren vil gjerne høre fra deg om du har tanker om det du har lest eller hørt, eller om du vil stille spørsmål som angår troen og livet.

Du kan si fra om du ønsker svar i spalten Spørsmål og svar, eller bare personlig. Du får være anonym i alle fall.YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter