Oppklaring - spørsmål og svar


Hei Asbjørn! Vi hadde en diskusjon i helga med min svigerinne og svoger. De mente at det var greit at homofile fikk gifte seg borgerlig. Det hadde jo ikke noen innvirkning på deres liv, og det angikk ikke dem, sa de. Jeg ble veldig provosert av dette og mente dette absolutt angår meg og deg. Vi er jo også en del av samfunnet. Og hvilke signaler sender vi til våre barn! Hva tenker du om dette?
Emneord:
Hei, hva mener Johannes med å si: «Jeg kjente ham ikke, men for at han skal bli åpenbart for Israel, er jeg kommet og døper med vann»? (Mann, 27 år)
Emneord:
Vi har lest sammen Markusevangeliet, kapittel 5, vers 21-34, og må spørre: Hva er det som avgjør om en bønn om helbredelse blir virkelig eller ikke? (Ungt ektepar)
Emneord:
Kjære Asbjørn. Mens mannen min og jeg leste Markusevangeliet, kapittel 5, sitter vi med noen spørsmål. Hva er en uren ånd? Kan du forklare? I vers 11-12 leser vi at de onde åndene ba Jesus sende dem bort til grisene. Hvorfor hørte Jesus ønsket dems? Dette rammet jo grisepasserne, som kanskje hadde dette som levebrød. Hvorfor ville Jesus at de skulle dra? (Et ungt ektepar)
Emneord:
Kva er hovudpoenget med det fyrste underet til Jesus i Joh 2,1-11? (Karl, i 20-åra)
Emneord:

 Du vil finne mange flere spørsmål og svar ved å klikke på kategori-velgeren i høyre kolonne. Deretter kan du klikke deg videre på emneord.

Har du et spørsmål?

Kontakt webpastoren

Webpastoren vil gjerne høre fra deg om du har tanker om det du har lest eller hørt, eller om du vil stille spørsmål som angår troen og livet.

Du kan si fra om du ønsker svar i spalten Spørsmål og svar, eller bare personlig. Du får være anonym i alle fall.YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no

 

Lær mer om våre prosjekter