På besøk i flyktningleiren for første gang

Av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund
Publisert 27.04.2012

- Det var utrolig utfordrende, forteller Sigrun Saltbones om sitt første besøk i en av flyktningleirene hun nå er med og hjelper gjennom Refugee Alliance.

Sigrun Saltbones har startet en hjelpeorganisasjon for flyktninger, Refugee Alliance, sammen med tidligere flyktning Stephen Kaumba. Saltbones sa opp jobben sin og tok opp et lån på 100.000 kr for å starte organisasjonen.

For noen uker siden kom hun tilbake fra sitt første besøk i flyktningleiren i Zambia, og sitter igjen med mange sterke inntrykk som hun forteller i et intervju til Norea.

I midten av april ble hun overrasket av TV2 programmet Kvelden er din. På grunn av sitt sterke engasjement for flyktninger, fikk hun en drøm oppfylt, å møte Carola. Da Saltbones møtte Carola i Sverige fikk de et flott møte der Carola ønsket å engasjere seg i arbeidet, og være med til Zambia for å holde konsert.

 

Lytt til intervjuet der hun forteller om sine sterke opplevelser fra flyktningleiren, i tillegg til hvordan det var å møte Carola i TV2 programmet Kvelden er din.

Sandra Wadie er programleder for Nål og Tråd, et kristent TV-program for kvinner på arabisk.
Noreas partner har lansert et eget, kristent TV-program for arabisk-talende kvinner, som ønsker å presentere kvinner fylt av liv. Kvinner trenger ikke bare omfavne identiteten de har fått av Gud, men omfavne den i full fargeprakt.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no