Gi en gave
Det blir alvorstungt når alle ser ned i sangboken, men hyggelig forsamling i Rissa
Det blir alvorstungt når alle ser ned i sangboken, men hyggelig forsamling i Rissa

Noreamøte i Sunde misjonshus

Bildet er tatt i Rissa, nærmere bestemt i Sunde misjonshus, som ligger på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Jeg har fortalt tidligere om besøk i Åfjord. Dagen etter var jeg i Rissa, og lørdag-søndag ble det to møter i Betania i Trondheim, og ett familiemøte i Flå misjonsforsamling. I Rissa var Astrid Rønning Albertsen kontaktperson og møteleder, og gaven til Noreas arbeid ble 2930 kroner.

Lørdag kveld besøkte jeg Betania Ung, der kontaktperson var Kristoffer Skuggedal og møteleder Christian Frøystad, som jeg lærte å kjenne på Vestborg videregående for flere år siden. Jeg ble imponert over forsangerne og orkesteret, som brukte flere timer på forhånd for å øve. Da blir det virkelig oppløftende å være med i sangen.

Søndag formiddag ledet Solveig Veie, og jeg talte over temaet Hvem kan Gud bruke? med utgangspunkt i teksten for Maria budskapsdag. Perny og Arthur Haugen var vertskap for meg i Trondheim, og de viste stor gjestfrihet.

I Flå misjonsforsamling la de søndagsmøtet sitt til Øya videregående skole om ettermiddagen. Det var imponerende hvordan de la opp det hele på en familievennlig måte. Møteleder var Håkon Hugdal, mens Tarjei Løvik er leder for forsamlingen. På sete nummer 17 i vogn 8 på nattoget sov jeg meg over Dovre og fikk en meget interessant mandag, både på kontoret og med besøk i NRK. Men det er en annen historie.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding