Gi en gave
Det kristne skolelaget i Hurdal. Voksenleder Steinar Sundvoll til venstre
Det kristne skolelaget i Hurdal. Voksenleder Steinar Sundvoll til venstre

Solid åndelig kost i skolelaget

Mitt inntrykk er at de kristne skolelagene ved ungdoms- og videregående skoler rundt om i landet, er i vekst. At de unge samles om Bibelen og kristent fellesskap, får store ringvirkninger. Jeg har besøkt skolelaget i Hurdal. Der har de gått gjennom tekster fra Romerbrevet. Oppdraget mitt denne kvelden var å gi en oppsummering av de første kapitlene, og så tale om noen viktige tanker i Romerbrevets kapittel 8. Medlemmene hadde med biblene sine og fulgte godt med.

Etter åpning, sang og bibelgjennomgåelse var vi samlet i en stue på Hurdal Verk. Der var det saft, sjokoladekake og noen aktiviteter. Det var ni unge til stede. De har tretten medlemmer i alt. Trofast voksenleder er Steinar Sundvoll, som er inspektør på Hurdal Verk Folkehøgskole. Jeg tror det er åpninger for viktig ungdomsarbeid både her og der, bare det fins villige voksenledere.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding