Gi en gave
Solveig Algrøy Hjørnevik var med som gjesteprogramleder under årets Respon sending 23. april.
Solveig Algrøy Hjørnevik var med som gjesteprogramleder under årets Respon sending 23. april.

Tvungen til å høre på Radio Gnisten i bilen

«En bil jeg hadde låste seg på frekvensen til Radio Gniste etter at den hadde vært på service. Da fikk jeg oppbyggelse, mye musikk og sang og innhold som ble en motpol til alt det andre jeg hørte»; sier Solveig Algrøy Hjørnevik.

Det er ikke alltid enkelt å høre et kristent radioprogram om du ikke vet hvor du skal oppsøke det. Derfor er det viktig at Radio Gnisten er lett tilgjengelig for lytter å finne. Solveig sier at hun synes Radio Gnisten har en viktig stemme med å være en motpol til andre medier. Det er kjempeviktig med en kristen radiokanal, der en kan høre sanger en har hørt i det kristne miljøet en har vokst opp i, men også for å høre ny kristen musikk.

Det er mitt ansvar at andre menneske skal får høre om Jesus. Derfor er det viktig å støtte økonomisk arbeid som gjør dette mulig, enten i forsamlingen eller radioen. «Vi må ikke presse folk til å gi, men heller gi de en motivasjon for å gi en gave. For meg var det en motivasjon at med å støtte Radio Gnisten gir jeg andre mennesker mulighet til å høre om Jesus»; sier Solveig Algrøy Hjørnevik.

 

         EKSTRA RESPONS sending søndag 31. mai        klokken 1400-1700.

Vinn DAB+ radio!

Vi trekker ut flere DAB+ radioer blandt de som støtter RESPONS på søndag.

Send SMS med Kodeord GNISTEN til 2077. Skriv ditt navn og beløpet du vil støtte med (alle som sender SMS får en giro i posten til å betale på)

Vårt kontonr. er 3000 63 49494 - merk betalingen REPONS 15

Les flere

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding