Gi en gave
Lars Mørlid og Peter Sandwall under åpningskonserten på Fangekasa
Lars Mørlid og Peter Sandwall under åpningskonserten på Fangekasa

Bibelcamping på Fangekasa

Nå er den fire uker lange sommersesongen på Fangekasa i gang. Denne flotte plassen for bibelcamping ligger nær ved svenskegrensen, i Aremark kommune, mellom Ørje og Halden, og ikke langt fra Rakkestad i vest. En velsignet start på det hele var en konsert ved duoen Lars Mørlid og Peter Sandwall. De har reist sammen i snart 50 år, og de har skrevet mye fin kristen sang og musikk, som har betydd mye i hele Norden, ja, videre enn det. Nå er Lars pensjonert lege, mens Peter fremdeles underviser i musikk på NLA høgskolen, Staffeldtsgate i Oslo. Sjelden hører du noen som kombinerer så fint verdifulle sanger, kvalitetsmusikk og virkelig varm, sjelesørgerisk forkynnelse.

På Fangekasa har mange stående campingvogner hele året. Noen leier hytter, og mange kommer på dagsbesøk. Her er kafeteria, en flott flytende scene i vannkanten og mye å finne på for barna og de unge. De forskjellige ukene har ulikt preg. Selv har jeg bibeltimene den første uken.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding