Gi en gave
Norea ønsker også i sommer å formidle kristen tro til unge og voksne i Norea, samt å skape engasjement rundt mediemisjon.
Norea ønsker også i sommer å formidle kristen tro til unge og voksne i Norea, samt å skape engasjement rundt mediemisjon. Pixabay

Sommeren for Norea

Norea er med å arrangere Sørlandssommer, og skal i tillegg besøke flere kristne arrangementer i ferien. Vi håper å se deg i sommer!

Norea ønsker at de minst nådde i verden og i vårt eget land skal få høre det frigjørende evangeliet om Jesus. Og dette oppdraget blir ikke nedprioritert selv om fellesferien har slått inn! I sommer ønsker vi å skape engasjement rundt mediemisjon, det at mennesker hører om Jesus, ofte i stengte land, gjennom radio, TV og internett. Slik ser sommeren ut for Norea:

NLMs generalforsamling, Stavanger

Du kan treffe Norea under NLMs generalforsamling på Randaberg Arena, Stavanger, fra 7.– 12. juli. Norea strømmer bibeltimer og møter, og du kan følge sendingene på live.norea.no. Tema for årets GF er Verdens Håp. Hver dag er Norea med på å bringe håp til millioner av barn. Mange av dem bor i land hvor misjonærer ikke slipper inn. Vi arrangerer senvkeld under GF onsdag 8. juli kl. 22, hvor programverter tilknyttet vår TV-partner i Midtøsten og Nord-Afrika medvirker. Hver søndag forteller de om Jesus til ca. 10 millioner barn. I tillegg har Norea en stand under GF. Du er hjertelig velkommen til å slå av en prat med oss under senkveld eller på stand!

Sørlandssommer, Grimstad

Sørlandssommer er en bibelcamp for hele familien. Her kan du nyte skjærgårdsidyllen med nye venner eller venner du møter igjen. Dette er den perfekte ferien for deg, dersom du liker soling, bading, vannaktiviteter, musikk og bibeltimer. Stedet er Drottningborg videregående skole utenfor Grimstad, og datoene er 13.–19. juli 2015. Norea arrangerer Sørlandssommer sammen med NLM og Drottningborg. Mer fullstendig program finner du her.

Ung Landsmøte, Stavanger

Norea er tilstede under Ung Landsmøte på Randaberg Arena, Stavanger, fra 28. juli – 1. august 2015. Fra vår stand strømmer vi bibeltimer og møter som du kan følge på live.norea.no. Kom gjerne innom vår stand for å høre om våre spennende internship-muligheter, og mye mer.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding