Gi en gave
Vil du gi barna i Midtøsten håp til jul? Ved å støtte Norea Mediemisjon bidrar du til å opprettholde kristne TV-sendinger, slik at enda flere barn og voksne i Midtøsten får høre om Jesus.
Vil du gi barna i Midtøsten håp til jul? Ved å støtte Norea Mediemisjon bidrar du til å opprettholde kristne TV-sendinger, slik at enda flere barn og voksne i Midtøsten får høre om Jesus. SAT-7

Gi julens budskap til barn i Midtøsten

Denne jula kan du gi en julegave med mening.

«Jeg er mor til tre barn. Sammen pleier vi å se på programmene deres, og de er til stor glede for oss. Jeg veldig takknemlig for at det finnes en kristen TV-kanal for barn. Takk for alt dere gjør, og må Gud velsigne dere alle!»

Disse ordene kommer fra en mor i Syria. Noreas TV-partner, SAT-7 KIDS, gjør det mulig å formidle julens budskap om håp og frelse til millioner av barn og voksne i den arabiske verden.

Vil du gi barna i Midtøsten håp til jul? Ved å støtte Norea Mediemisjon bidrar du til å opprettholde de kristne TV-sendingene, slik at enda flere barn og voksne i Midtøsten får høre om Jesus. Blir du fast giver med 200 kroner per måned eller mer, deltar du i trekningen av en tur til et av Noreas misjonsland.

Kontakt Norea Mediemisjon på 38 14 50 20 eller på post@norea.no om du vil bli fast giver, og bidra til at julens budskap når enda lenger ut.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding