Gi en gave
Bibelappen fra YouVersion har nå blitt lastet ned på over 200 millioner enheter. Over hele verden vender mennesker seg til Guds ord.
Bibelappen fra YouVersion har nå blitt lastet ned på over 200 millioner enheter. Over hele verden vender mennesker seg til Guds ord. Skjermdump YouVersion

200 millioner nedlastninger

Bibelappen fra YouVersion har nå blitt lastet ned på over 200 millioner enheter.

Over hele verden, i land som Iran, Bulgaria, Uruguay, Kina, Nambia og Pakistan, vender mennesker seg til Guds ord. Og med bibelappen fra YouVersion kan de lese Guds ord når og hvor de vil. Det finnes nå over 1200 versjoner av Bibelen på nesten 900 språk.

Kanskje vil nettopp du lese mer i Bibelen? Du kan laste ned bibelappen gratis på https://www.bible.com/no. Frivillige oversettere gjør dessuten bibelleseplaner tilgjengelig på norsk, som kan gi deg nye perspektiver i troslivet. Norea samarbeider med YouVersion om å gjøre disse ressursene tilgjengelige for å bidra til å styrke tro her i Norge.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding