Gi en gave
- Da Gud kalte meg, forstod jeg at jeg har verdi og at jeg også kan være nyttig, sier Jorge Ayllón, som lytter fast til Noreas samarbeidspartner Radio Vida Nueva i Bolivia.
- Da Gud kalte meg, forstod jeg at jeg har verdi og at jeg også kan være nyttig, sier Jorge Ayllón, som lytter fast til Noreas samarbeidspartner Radio Vida Nueva i Bolivia. Per Byrknes

Jorge fikk nytt liv

Funksjonshemmede Jorge Ayllón i Bolivia ønsket ikke leve lenger, men skrudde på Radio Vida Nueva og fikk livet forandret.

Jorge Ayllón er en av lytterne til Radio Vida Nueva i Bolivia. Han er 24 år og har ti søsken som han må hjelpe til med å forsørge. Jorge er funksjonshemmet og må bruke stokk for å ta seg fram.

- Det er sju år siden jeg hørte på Radio Vida Nueva for første gang, forteller han.

- Den gangen ønsket jeg ikke å leve lenger på grunn av min funksjonshemming, som gjorde det vanskelig for meg å bevege meg fra sted til sted. Selvtilliten var elendig, og jeg følte meg null verdt i forhold til andre. Men selv om jeg ikke brydde meg om å lete etter Gud, fant Han meg, forteller Jorge.

- En dag skrudde jeg på radioen, og noen snakket til meg på en slik måte at jeg fikk nytt mot. På grunn av sykdommen min er det ikke alltid så lett for meg å gå i kirken, men jeg får “mat” via radioen. Radioen er min trøst. Da Gud kalte meg, forstod jeg at jeg har verdi og at jeg også kan være nyttig. Jeg begynte å studere og kom inn på universitetet. Nå er jeg i ferd med å ta min avsluttende eksamen, forklarer han.

 RADIO VIDA NUEVA:

  • Betyr Radio Nytt Liv og er Noreas samarbeidspartner i Bolivia
  • Eies og drives av den evangelisk-lutherske kirken i landet 
  • Har sitt studio i hovedstaden Sucre - en by med ca. 288.000 innbyggere
  • Sender daglig, fra kl. 06.00 til 22.00, og hovedmålgruppen er ikke-troende. Det sendes derfor forkynnende og evangeliserende program for alle aldersgrupper, men også sport, nyheter og debattprogram

Du som abonnerer på Noreabladet får vite mer om Jorge og Radio Vida Nuevas arbeid i vår juniutsendelse.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding