Gi en gave
"Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende," sier Jesus. Det har han lovet oss når vi forkynner evangeliet til alle folkeslag.
"Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende," sier Jesus. Det har han lovet oss når vi forkynner evangeliet til alle folkeslag. Foto: Norea

Noe nytt over hverdagstjenesten

Andre påskedag kan vi se på som en god og velsignet overgang fra oppstandelsesdagen til hverdagslivet, der den levende Herre Jesus vil gå med oss.

- Jeg går av sted for å fiske, sa Peter noen dager etter at Jesus brøt over tvert med dødens makt. De andre disiplene dro med ham. Men den natten fikk de ingenting. Om morgenen sto Jesus på stranden og ba dem satse på nytt. Da lyktes de over all forventning.

Er med alle dager

Det gjør inntrykk på meg at Jesus kom til dem i en hverdag. Han velsignet i et arbeid de trodde de kunne. Men bare på et ord fra Jesus ble det resultater.

Du og jeg har fått en tjeneste med å bringe evangeliet ut i vårt eget land og til verdens ende. Vi opplever det ofte mislykket, garnet er tomt. Men Herren ber oss prøve igjen.

Det var lite dramatisk å kaste garnet på den andre siden av båten. Metodene trenger ikke være helt nye. Men andre steder, på nye måter, fremfor alt: når Jesus har ledet oss, går vi frimodig inn i tjenesten på nytt. Den levende Herre Jesus er med alle dager. Vårt kall er å være trofaste og følge Jesu vilje. Han skal selv våke over sitt ord – at det bærer frukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding