Gi en gave
Pet Karlsen er død
Norea Mediemisjon

Pet Karlsen er død

Tidligere programsekretær i Norea, Pet Karlsen, sovnet stille inn natt til søndag 6.juli.

Petra Johanne Karlsen, best kjent som Pet Karlsen, var ansatt i Norea de siste fem årene av sin yrkeskarriere. Hun hadde blant annet ansvar for radioserien Over en åpen Bibel og forbønnstjenesten. Og flere av andaktene i den populære serien har også Pets egen signatur. Hun var forkynner og sjelesørger, og deltok på flere møter i Norea-sammenheng. Før hun jobbet i Norea, var hun bibelskolelærer på Fjelltun Bibelskole i 25 år. Karlsen var også barne-og ungdomsarbeider.

 

De som kjente bergensdama godt, beskriver henne som et "bønnemenneske." Hun hadde et varmt hjerte og engasjement for Norea, og ba daglig for de ansatte ved navn.

 

Pet hadde meninger og meningers mot. Hun var et positivt menneske, som også opplevde store utfordringer i eget liv. Og det var kanskje nettopp det som gjorde at hun stod fram og stod på for at alle skulle få sin plass i Guds rikes tjeneste og utøve sine nådegaver.

 

Pet Karlsen tilbragte sine siste dager på Valhalla Omsorgssenter i Kristiansand. Hun ble bisatt fra Oddernes kapell i Kristiansand fredag 11. juli. I stedet for blomster ønsket hun  en gave til Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna.

 

Staben i Norea lyser fred over hennes gode  minne, og takker for for all forbønn gjennom årene.

 

Denne artikkelen er fra 2014.

 

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding