Gi en gave
Radiolytter Sok Nai får overrekt en radio fra en i radioteamet på Kambodsja.
Radiolytter Sok Nai får overrekt en radio fra en i radioteamet på Kambodsja. Project Hannah

- Nå har jeg fred og håp i Kristus

Radiobølgene når selv de mest øde og støvete landsbyene i et av verdens fattigste land, Kambodsja. En av lytterne som har fått livet forandret, er Sok Nai.

Noreas er engasjert i Prosjekt Hanna Kambodsja, og støtter kristne radiosendinger og et vidstrakt bønnearbeid. Radioprogrammet Håpets kvinner sendes på khmer, landets offisielle språk. Både for Sok Nai (41) og menneskene rundt henne betyr radioarbeidet veldig mye:

- Jeg er med i en husmenighet i Veal-landsbyen i Kampong Cham-provinsen. Takket være  radioteamet, som produserer sendingene, vet vi nå hvordan vi kan løse problemer innad i landsbyen.

Helhjertet kjærlighet og ekte fred

Sok Nai har lyttet til Håpets kvinner- programmet i over et halvt år, og er glad for det:

- Det er et bra program som hjelper meg mye, særlig når jeg har det vanskelig. Programmet har vist meg hvor viktig det er at jeg elsker familien min helhjertet. Helsen min har ikke vært så bra, og jeg har brukt mye penger på behandling. Etter at jeg ba til Gud har jeg blitt bedre, og nå har jeg fått fred og håp i Kristus.

Hun har nå fått den beste gaven med tanke på det hun liker å gjøre så mye:

-Jeg har nå fått min egen radio, slik at jeg kan lytte til Håpets kvinner-programmet. Jeg vil takke teamet som produserer radioprogram på vegne av menneskene i landsbyen min.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding