Gi en gave
Nå som Nord-Korea åpner for dialog om menneskerettigheter, kan man bare håpe at levekårene til små og store vil forbedres kraftig.
Nå som Nord-Korea åpner for dialog om menneskerettigheter, kan man bare håpe at levekårene til små og store vil forbedres kraftig. TWR

Nord-Korea er villig til å diskutere menneskerettigheter

Nord-Korea er åpen for en dialog om menneskerettigheter med internasjonale organisasjoner og land som ikke er fiendtlige, i følge landets utenriksminister.

Ri Su Yong kunngjorde dette i sin tale under FNs hovedforsamling i New York forrige lørdag, skriver avisen Dagen. Utenriksministeren presiserte samtidïg rammene for dette. Ethvert forsøk på å bruke menneskerettigheter for å promotere regimeendring, vil bli avvist.

– Å misbruke menneskerettighetsspørsmål for politiske formål er i seg selv det største menneskerettighetsbruddet, sa Ri under talen.

Nord-Korea omtales ofte som det mest lukkede landet i verden. Bak stengte grenser foregår den verste forfølgelsen av kristne verden kjenner til. Det er forbudt å utfordre regimet til Kim Jong-un, og hans forfedre, som blir hyllet som guder. Manipuleringen begynner allerede på barneskolenivå. Straff for å gå imot regimet kan være alt fra arbeidsleir til henrettelse.

Kristne radiosendinger Norea er med på styrker de troende i deres kamp. De risikerer å miste sitt eget liv, men lytterne forteller likevel at radiosendingene er en stor skatt for dem.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding