Gi en gave
Marli Spieker er i Norge fra 24.-26.oktober. Du kan møte henne på kvinnelunsj i Kristiansand lørdag 25. oktober.
Marli Spieker er i Norge fra 24.-26.oktober. Du kan møte henne på kvinnelunsj i Kristiansand lørdag 25. oktober. TWR

Marli Spieker til Norge

Grunnlegger av Noreas kvinnearbeid, Prosjekt Hanna, besøker Norge i slutten av oktober. Målet er å diskutere en programserie i Etiopia rettet mot kvinner som lider av kjønnslemlestelse og fistula.

Programserien kalles Healing Voice, og er en satsing Norea har tatt initiativ til. Marli Spieker og Norea Danmark, som besøker Norge fra 23.-26-oktober, er viktige samarbeidspartnere. Spieker startet også opp Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna, som står for oppbyggende radioprogram og bønn for kvinner verden over.

Radioteater som kan snu liv

Healing Voice er en lydbasert dramaserie. Målgruppen er kvinner i det etiopiske Jinka-området, mange av dem analfabeter. De strever med kulturelle utfordringer som kjønnslemlestelse og fistula. Gjennom Healing Voice får de høre at de er elsket av Gud, at det er hjelp å finne og hvor de bør gå.

Problemstillingene denne serien fokuserer på, er store i Etiopia, men også på verdensbasis. Hvert år står to millioner jenter verden over i fare for å bli kjønnslemlestet. 140 millioner lever med konsekvensene av praksisen, som ofte er å bli utstøtt fra samfunnet eller familien. Mange kan bli reddet ved en enkel operasjon. Tanken med Healing Voice er at kunnskap om hjelp er nøkkel til å få det. Forhåpentligvis vil de få et bedre liv i etterkant, hvor de kjenner seg verdsatt av både Gud og av mennesker rundt dem.

- Dette er et veldig modig initiativ, da det kan forhindre at tusenvis av liv blir ødelagt, både livene til gamle og unge kvinner i og utenfor Etiopias grenser. Jeg ber om at Gud vil gi oss både visdommen og midlene til å komme ordentlig i gang med dette prosjektet, sier Spieker, som legger til at hun takker Norge for mye:

- Kristne i Norge strukket ut hendene sine for Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna. Kvinner i Øst-Afrika har derfor fått håpet tilbake igjen, gjennom radio, bønn og besøk. Jeg kan heller ikke takke Gud nok for den unge misjonæren fra Oslo som kom til Brasil, full av mot. Takket være henne ble hele familien min kjent med Jesus. Gjennom budskapet hun delte på gatene i Brasil ble hele familien min forandret, forteller Spieker.

Vil du møte Marli Spieker?

Da får du flere sjanser i løpet av helgen 24.-26 oktober. En av dem er på kvinnelunsj lørdag 25.oktober, fra kl. 11.00-13.30. Sted er Gimlekollen Mediesenter i Kristiansand. Her blir det servert deilig suppe og noe søtt til kaffen. Hanna-koordinator Elisabeth Sæth bidrar med nydelig solosang. Marli Spieker vil uten tvil inspirere deg med historier fra verdens kvinner som har fått håp gjennom radioprogram og den verdensvide bønnebevegelsen. Det koster 150 kr å komme inn, og et eventuelt overskudd går til Noreas kvinnearbeid. Men skynd deg: det er kun to plasser igjen! For påmelding og informasjon, send en melding til Elisabeth Sæth på 95 78 03 15 eller en mail til esaeth@norea.no.

Marli Spieker skal også inspirere og informere på Flekkerøy bedehus lørdag kveld kl. 19.30. Elisabeth Sæth synger. Kake og kaffe blir servert etter møtet. Søndag 26. oktober kl. 11 kan du finne på Marli og Martin Birkedal i Høvåg kirke på formiddagsmøte kl. 11.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding