Gi en gave
Vær med og be for jenter, kvinner og andre som lider i Midtøsten og Nord-Afrika søndag 2. november!
Vær med og be for jenter, kvinner og andre som lider i Midtøsten og Nord-Afrika søndag 2. november! SAT-7

Internasjonal bønnedag 2.november

Noreas samarbeidspartner SAT-7 oppfordrer deg til å bli med i bønn for mennesker i Nord-Afrika og Midtøsten søndag 2. november.

Alles øyne har vært på Midtøsten og Nord-Afrika det siste året, som følge av ustabiliteten og usikkerheten der. Kristne, som utgjør ca. 20 millioner, lever i frykt med tanke på de mange statskuppene i regionen. De frykter å bli frarøvet det lille de har igjen av religionsfrihet. De bekymrer seg også for hva deres neste leder kommer til å gjøre mot dem og deres familier.

I land som Syria har tusenvis av mennesker mistet sine hjem, firmaer og til og med sine liv. Jenter og kvinner har blit utsatt for grusomheter, mange av dem lever ikke lenger. Derfor oppfordrer Norea og vår samarbeidspartner SAT-7 deg til å be for utfordringene som mennesker går i møte hver dag i Midtøsten og Nord-Afrika. Vi tror at Gud vil utøse sin kjærlighet over dem. Vær med og be for jenter og kvinner i Midtøsten og Nord-Afrika, at de må få oppleve hvilken kjærlighet deres Far har for dem. Be om at de må føle seg trygge hos Gud.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding