Foto: Lunde forlag

Barnebøker med kirkekrim

Av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund
Publisert 09.03.2012

Etter 30 år som kirkejournalist debuterer Jarle Kallestad nå med bøker om kirkekrim, en serie for barn og unge i alderen 11-14 år.

- Jeg hadde lyst til å skrive spenningsbøker for barn, og synest barn fortjener noe annet enn de bøkene barn har hatt tilgang til tidligere, sier Jarle Kallestad.

Han skriver en serie med barnekrim for barn og unge. Den første boken heter "Kjeltringer i kirken". Den handler om at hele julekollekten forsvinner, og tre unge journalister som driver en liten lokal avis finner ut at denne saken er mer komplisert enn det mange tror.

- Jeg har jobbet i en sammenheng der det florerer mange konflikter og uenighet. Da tenkte jeg at jeg kanskje kunne kombinere det og bruke noe av det jeg vet om konflikter i kristne sammenhenger og lage krim av det, forteller Kallestad.

Han beskriver boken sin som en humørfylt bok med mye spenning, og sier boken er både for jenter og gutter med målgruppen 11-14 år.

Boken er utgitt på Lunde forlag, og bok nr.2 ventes å komme ut til høsten.

Rangér:
Kommentarer
 
Det blir herlig Gaither-musikk med Gordon Mote under Noreauka 2015.
Du er hjertelig velkommen når Norea Mediemisjon arrangerer møteuke i Lyngdal, Farsund og Hægebostad, fra 3.- 8.mars 2015. Et av de store høydepunktene er Gaither-konsert med Gordon Mote m/flere.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no