Gi en gave
Norea Mediemisjon ønsker deg og dine kjære en velsignet jul og et godt nytt år!
Norea Mediemisjon ønsker deg og dine kjære en velsignet jul og et godt nytt år! Joe Buckingham (flickr.com).

Julehilsen fra Norea Mediemisjon

Aller først vil jeg takke for støtte, forbønn og engasjement rundt mediemisjon. Takk for at du står sammen med oss i arbeidet for at flere av de minst nådde i verden kan få høre om julens håp, gjennom TV, radio og Internett.

Året vi nå legger bak oss har bydd på utfordringer, men har også vært til stor berikelse. Blant høydepunktene var 60-årsjubileet til vår viktige samarbeidspartner Trans World Radio (TWR). De produserer kristne radioprogram som sendes i i 160 ulike land, på om lag 230 ulike språk og dialekter. Norea dekker kostnadene for å produsere og sende flere av disse programmene.

En annen viktig milepæl i 2014 var 40-årsjubileet til Noreas samarbeidspartner på Taiwan, Voice of Salvation (VOS). Jeg fikk selv være til stede under jubileumsfesten 18. oktober. VOS sender kristne radiosendinger inn mot det folkerike Kina via en kortbølgesender i Stillehavet.

SAT-7, en annen sentral partner for Norea, innviet i november et nytt TV-studio i Beirut. To av Noreas medarbeidere var til stede under åpningen. Millioner av mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika, både barn og voksne, berøres av deres sendinger. De flotte programmene bidrar til å synliggjøre Guds kjærlighet i områder som er sterkt preget av vold, krig og terror.

Norea etablerte i 2014 nettradiokanalen Norea+. gjennom denne kanalen sender vi døgnet rundt god kristen musikk og åndelige oppmuntringer. Musikkstilen omfatter alt fra bedehussanger og gospel til salmer og sanger. Du finner nettkanalen her. Nå i jula spiller vi naturligvis mye julemusikk, og vi ønsker på denne måten å gi deg både julestemning og julefred.

På vegne av Norea Mediemisjon vil jeg ønske deg og dine en velsignet jul, og et godt nytt år.

Julehilsen fra

Per Birkeli, daglig leder Norea Mediemisjon

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding